De meest complete oplossing

voor professioneel tevredenheidsonderzoek

VRAAG DEMO AAN

Over Tevreden.nl & Partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche. Zij maken podium.tevreden.nl mede mogelijk en ondersteunen ons met raad en daad.

Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde adviesbureau van Nederland.

Enthousiaste klanten en trotse medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van organisaties.

Tevreden geeft met gericht onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening.

Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun maatschappelijke reputatie te verbeteren.

Voor meer informatie bezoek:

TEVReDEN.NL

Tevreden werkt voor dit platform voor podia en festivals samen met de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD).

In de loop der jaren is de VSCD uitgegroeid tot de belangrijkste brancheorganisatie van podia in Nederland. De vereniging organiseert ontmoetingsplekken voor podia en hun directies in de vorm van onder andere regiovergaderingen, sectievergaderingen, congressen, studie(mid)dagen en verschillende prijsuitreikingen. De drie centrale doelstellingen van de vereniging zijn:

  • Collectieve belangenbehartiging
  • Individuele dienstverlening en professionalisering
  • Bevordering van de podiumkunsten

Voor meer informatie over de VSCD bezoek:

VSDC.NL

Feedback Company

The Feedback Company biedt zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om klantenfeedback te verzamelen en op sterk onderscheidende wijze te publiceren. Podium.tevreden.nl plaatst de reviews en ratings door naar The Feedback Company voor betere vindbaarheid in Google.

Voor meer informatie over de Feedback Company bezoek:

FEEDBACKCOMPANY.NL

Google

Reviews en ratings worden geïndexeerd zodat u beter vindbaar bent in Google. Door de unieke samenwerking tussen de Feedback Company en Google worden de reviews en ratings, desgewenst direct bij Google aangeleverd en in Adwords geplaatst. Bij voldoende reacties worden dan Google sterren campagnes getoond. Dit resulteert in een sterke conversie verbetering.

Voor meer informatie over de Feedback Company bezoek:

GOOGLE.NL